Brændeovne

RAIS

Hos Syddanskpejsecenter har vi et stort udvalg af brændeovne fra RAIS i den bedste kvalitet. Oplev nye standarder for hvordan du kan opvarme din bolig med en brændeovn i et flot design. Med unikke løsninger giver vi dig et tidløst æstetisk møbel, som skaber en hyggelig atmosfære i dit hjem. Med en kombination af solidt håndværk og ny teknologi giver vi dig en brændeovn, som med garanti lever op til dine forventninger. Alle vores brændeovne er tegnet og skabt i skandinavisk designtradition – elegant og funktionel.

RAIS

Her kan se alle vores produkter fra RAIS

Scan

Scan er en,  virksomheden blev startet i Odense i 1978, været fokuseret på at tilbyde deres kunder de bedste brændeovne på markedet med særlig fokus på design, innovation og brugervenlighed.

For dem handler det ikke kun om varme – men om at levere en perfekt flamme, omkranset af et designbevidst møbel som passer i de fleste hjem. Kombinationen af dansk design, modige idéer og fokus på detaljer har gjort Scan til et ledende mærke indenfor brændeovne.

Deres fabrik ligger i Danmark, hvor vi har 100% kontrol med råvarerne, produktionen samt det færdige produkt. Således sikrer vi vores kunder en positiv oplevelse mange år fremover.

Scan

Her kan se alle vores produkter fra Scan