Scan

41 Serien

41 serien en mellemstor brændeovn med stor glasfront i døren. Herved opnås et flot indsyn til flammerne, der skaber en varm og hyggelig atmosfære. Ovnen kan vælges med eller uden sideglas, som giver mulighed for et endnu større indsyn til flammerne.

65 Serien

65 serien en mellemstor brændeovn med stor glasfront i døren. Herved opnås et flot indsyn til flammerne, der skaber en varm og hyggelig atmosfære. Ovnen kan vælges med eller uden sideglas, som giver mulighed for et endnu større indsyn til flammerne.

66 Serien

66 serien en mellemstor brændeovn med stor glasfront i døren. Herved opnås et flot indsyn til flammerne, der skaber en varm og hyggelig atmosfære. Ovnen kan vælges med eller uden sideglas, som giver mulighed for et endnu større indsyn til flammerne.

68 Serien

68 serien har sit ovale design fra Scan 58-serien, én af verdens bedst sælgende brændeovne.

De klare linjer og kombinationen af glas og aluminium udgør en samlet enhed, som er tidløs og passer i de fleste hjem.

80 Serien

80 serien har en elegant prismeform, som giver et 180 graders syn til flammerne. I ægte dansk designtradition, er håndtaget integreret i ovnen for at give et rent og elegant udtryk. Scan 80 egner sig perfekt til installation i et hjørne.

83 Serien

83 serien den lydløse og selvlåsende soft-close dør er bare én af mange unikke detaljer ved Scan 83. Den afrundede glasdør giver fuldt fokus på flammerne, det elegante håndtag er altid køligt, og låsen på askeskuffen er ekstra god sikkerhed.

85 Serien

85 serien er tegnet i et tidløst skandinavisk formsprog med meget vellykkede proportioner. Brændkammeret er formet som en ”hule”, så hele bålet er synligt og giver et helt usædvanligt flot flammebillede bag den elegante skydedørsløsning.

1010 Serien

1010 serien vær din egen designer med et utal af muligheder: væghængt eller placeret på gulvet med moduler i forskellig størrelse til opbevaring af brænde eller andre ting. Du kan sætte dit eget personlige præg på Scan 1010, så den er lige efter din smag, dine behov og dit hjem.

DSA Serien

Med en indbygget pejseindsats får brændeovnen en anderledes rolle end traditionelt. Inden optænding er udtrykket tilbagetrukket, og når ilden blusser, skaber flammerne levende kunst på væggen. Valget er oplagt ved renovering af åbne ildsteder eller til nybyggeri.

1001/1002 Serien

Den diskrete og eksklusive Scan 1001/1002 til indbygning er designet af Halskov & Dalsgaard design. Designet er feminint og stilrent med innovative glas detaljer som sort eller hvidt front dekor samt glas greb, der forbliver køligt under fyring.

5000 Serien

Denne serie moderne pejseindsatse har et rent og subtilt udseende, som gør at det store indsyn til flammerne synes at dominere rummet.